Det där med att öppna butik…

Under våren och sommaren 2016 så vandrade tankarna fram och tillbaka om hur jag ska kunna rensa bort den alldeles för stora mängden grejer som jag införskaffat i samlandets och inredandets skull, men som med vissa andra projekt gått lite överstyr. en vän till mig, som har nätbutiken Cirkus Loppan hade fått nys på en ledig lokal som hon skulle dela med en annan person för att göra butiken mer fysisk, då hon ville satsa mer i sitt intresse, och frågade mig om jag ville hyra in mig i lokalerna med mina saker (vi hade diskuterat ett samarbete löst vid några tillfällen innan), men plötsligt så blev det aktuellt och mycket intressant med en rolig lokal och en ganska okej hyra/kostnad för att sälja sakerna från en lokal! Jag nappade på det och i oktober så startade mina vänner upp butiken och jag bidrog med kunnande och mängder av mina saker som ska bort! De kom överens om ett gemensamt namn för lokalen, Ting, vilket passade in för både de saker som jag och min vän Erika säljer och för de saker som Maria, som har den andra delen av lokalen, säljer, egen design och fina utvalda svenska designprodukter!

Efter ett större renoveringsarbete, som vi slet med ett par veckor….

…så hade vi till slut premiär i oktober med fint besök från vänner och bekanta mfl!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.