En lite ljusare tillställning

Det kan lätt bli mörkt när man dukar med gröna och bruna toner på ett teakbord, så jag beslöt mig för att byta ut mot ljusare delar och få en lite mer färgglad stil.

De limegröna Colorado-tallrikarna är underbara tycker jag, passar dessutom ihop med gult bättre än de gröna. Man kan kanske kombinera båda färgerna, då blir det ännu mer variation! Besticken fick bli de samma, men glasen är av en rak, hög modell typ saftglas, kan vara Lindshammar eller Björkshult, men jag vet inte säkert. Snapsen serveras i Nuutajärvi-glas av Kaj Franck. Stålhanes gula Entré-skål passade bra in så det fick stå kvar och kompletterades med en ugnsform, samt en gul Rörstrands-vas, ”Domino”, av Gunnar Nylund.3 svar på ”En lite ljusare tillställning

  1. Båda dukningarna är fina, och så här tycker jag:
    Den första, "mörkare" känns autentiskt,typ Allt i Hemmet 1964. Den andra, ljusare, känns mer Antikvärldenreportage 2009.
    🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.