En härlig vas!

Jag köpte denna vas nyligen på rea. Jag tyckte den var så fin att jag inte kunde låta bli!

Er uppgift blir nu, om ni väljer att ta er an den, att identifiera vasen.Nä, det var lite dåligt med gissningar nu, ska vi ta lite ledtrådar…?

1) Godset är stengods
2) Dekoren är ovanlig på denna vas, den finns i flera storlekar
3) Formgivaren är en man

Okej, då tar vi svaret för er som inte visste:

Vasen, vars modell heter YF, kommer från Gefle och är formgiven av Arthur Percy! Den finns med flera olika dekorer, vet inte hur många dock. Denna vas är storlek 2, någon av er som visste svaret kanske vet hur många?

10 svar på ”En härlig vas!

  1. UE-samlarna och Magnus: Nä det är bra, ni är ju proffs som borde veta 🙂

    Magnus: Jag förstår att du vill köpa, jag är precis lika sugen på dina 😉
    Den är inte till salu i alla fall, jag gjorde nog ett fynd trots att jag köpte den i en antikbutik, den är verkligen i kanonskick och riktigt fin!

  2. Jag har också köpt mina i antikbutiker och av andra handlare… konstigt nog eftersom de är betydligt "bättre" än vad som stått på prislappen någon av gångerna.

    Kommer snart med en hemsida som på sikt kommer att ha en rätt stor bild- & infobank som man kan gå in och kika runt i när man blir registrerad godkänd användare. Har runt 12-15000 bilder som väntar på att sorteras och även mycket katalogmaterial som kan vara intressant att titta på.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.