Storloppis i Hedemora ishall

Ja, jag tog mig en tur dit igår för att se om det kunde bli några fynd! Det är alltid roligt med nya ”jaktmarker”, se sånt man inte sett tidigare osv.

Här kommer först några miljöbilder!

Nu till frågan, blev det några inköp då?

Ja, det fanns ju en hel del, men jag kände ju igen en del av säljarna från antikmässan förr-förra helgen och från stora loppisen i Falun, där fanns inga fynd att hämta, antingen fel gejer eller för höga priser. Jag säger bara en sak, proffssäljare…

Bland de andra säljarna gjorde jag en del fina fynd, jag inhandlade bl.a denna lilla servis från Gefle, ”Anna” i AU-modell, komplett med assietter och i helt nyskick! Jag har aldrig sett så fina koppar någon gång tidigare, kan inte ha varit använda många gånger! Extra kul var det ju eftersom jag har en sån kopp sedan tidigare, men den anlände i bitar i paketet! Säljaren hade också en Lillemor-kopp och Zebra-tefat till salu, men de lämnade jag till andra köpare. Glädjande nog visade det sig att hon hade flera Lillemor-fat, så jag ska ringa henne senare i veckan och bestämma tid för hämtning! Kanon!


Av de grejerna ni ser på nästa bild köpte jag en Rörstrand ”Casino” assiett i den gula varianten, den lilla tunna keramikskålen från Munk i Enköping samt den fantastiskt fina skålen av Marianne Westman på storloppisen, resten var på några andra ställen i Hedemora innan hemresan!

Det ni ser i övrigt är:

1 st kanonfin turkos vas från Bo Fajans, denna finns i flera färger och storlekar.
1 liten blå glasvas
1 st ljusmanschett Gullaskruf Reffla
1 st assiett Gefle, ”Linda”
Ytterligare 2 st glasskålar till teakseten jag visade nyligen!
Ett gäng blomkrukor, bl.a. en UE City-kruka,nr 2 av Hjördis Oldfors.

11 svar på ”Storloppis i Hedemora ishall

 1. Det verkar mera ha varit en anikmässa än en loppis, men du kanske har valt bort att ta med de som sålde barnkläder, CD-skivor, leksaker mm.

  Snyggt med nya loggan!

  /JJ

 2. JJ: Nja, det är som du säger, jag fotade det som var intressant, inte allt men en del. Jag hoppade över barnkläderna, böckerna och det andra. Det som dock stämmer var att priserna hos vissa var "antikmässiga"…

  Angående loggan så hade jag ett så erbarmligt tråkigt första intryck… jag fixade loggan ganska snabbt av några snygga bilder som jag hittade i bloggen, inte mina grejer tyvärr… 🙂

 3. Den fina MW skålen var vi med och bjöd på under en auktion. Tyvär så var vi tvugna att lägga oss för priset blev alldeles för högt. Den hade vi gärna haft i vår samling. Mer än gärna.

 4. Lybtar: Inte är jag omöjlig, det beror på vad ni kan erbjuda… 🙂

  Libby: Jo, dom är fina, ska bara behålla en dock, inga fler serviser 🙂

 5. Ojojoj, jag blir ju helt "sjuk" av att se att det är mässor överallt för jag vill ju vara där.
  Har nu själv anmält mig att stå i september i Solna,ska bli spännande. Du hittar ju alltid så fina saker.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.