Tulavippan tjohej – tralala…

I går hade jag en semesterdag för att göra lite ärenden och röja lite i röran hemma. När jag var halvvägs tog jag mig en paus och åkte till Tulavippan för en titt. Det tar visserligen en stund att åka dit, men det är så kul att gå runt att det är värt varenda minut!

Jag glömde att ta med kameran, skulle ju ha passat bra nu när jag är i färd med loppislistan för Dalarna i ett kommande inlägg, men ni får (tyvärr) hålla till godo med hemma-bilderna!

Blev inte tidernas billigaste runda, men jag ville verkligen ha den stora röda Fugan, har nog aldrig stött på en så rejäl sak innan!Reffla-fat av Arthur Percy för Gullaskruf

Vas av Kjell Blomberg för Gullaskruf

Moderna TV-koppar av Jonas Bohlin för Rörstrand till ett fyndigt pris

Fantastisk rubinröd Fuga av Sven Palmqvist för Orrefors

Härlig saftservis som troligen kommer från Hovmantorps glasbruk. Snoddas av Lennart Andersson för Gullaskruf. 5 av glasen hittade jag i torsdags, resten av servisen var gårdagens fynd!

7 svar på ”Tulavippan tjohej – tralala…

  1. Erica: Nix, inte för tillfället,,, 🙂 Men jag ska tänka på det 😉

    Carina: Ja, den var dock dyrare än jag normalt brukar betala för grejer, men jag tror det är den största, så 375 kr var väl ganska bra ändå? Jag börjar ha en ansenlig Fugasamling nu inser jag, kul helt klart!

  2. Den röda Fugan är ju överjordisk! Och herregud, människ,a du hittar ju mer Glasriket-glas än jag gör som befinner mig där just nu 🙂

  3. Libby: Ja, den är verkligen underbar, vill ha alla storlekar även av den röda nu…mycket vill ha mer 🙂

    Yvonne: Du menar Kjell Bs vas? Det kan vi ordna, jag har tre stycken nu… 🙂

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.