Resten av rundan igår…och lite från veckan


Två stycken Gullaskrufsvaser av Arthur Percy, har en likadan (Ametist) sedan tidigare! Dessa båda inhandlades med 5 minuters mellanrum hos två olika försäljare på Fyndservice loppis i Falun


Gigantiska cocktailglas köpta på Emmaus i Borlänge, förmodligen relativt nyproducerade eller har jag fel? Fina var dom i alla fall. Cocktail anyone?


Vasen köpte jag nog också i Bäsna igår, glömde ta med den på bild då…


Bitossiskålen, Rimini blu av Aldo Londi inhandlades på Emmaus, resten av grejerna såg ni i förra inlägget.


Jaha, till sist då lite prylar från veckan (de havsblå Bertil Vallien-grejerna från Åfors, vasen och muggen, köptes förra veckan, men jag tror jag glömde visa dem då, så därför kom de med nu!), annars ser ni en osignerad Bertil Vallien-vas från Boda, jag har en signerad skål i samma serie sedan tidigare, två Multipot-skålar av Signe Persson-Melin, samt ett UE-fat, ”Angelika”, nr 9001 av Mari Simmulson. Liten nagg under, litet pris.

6 svar på ”Resten av rundan igår…och lite från veckan

 1. Nu verkar du vara inne i ett fynd-stim! 😉

  Coq assietterna i förra inlägget, om det inte är en servis du samlar på skulle jag kunna tänka mig att köpa dem. Jag har börjat samla på mig delar…

 2. ÅH! Vilka underbara cocktailglas! Jag ska försöka hitta några snygga martiniglas att ställa i baren. Jag har letat efter det sedan länge (långt innan jag stötte på baren) men än så länge har jag inte haft någon lycka.

 3. Ja, det blir på tok för få coctails! Latheten sätter in och det blir en öl istället (i alla fall när det gäller mig).

  Gillar Signes multicup. Finns det någon märkning på dem? Jag har tre vita här hemma som jag tror är just multicup. Måtten stämmer men de är omärkta vilket gör mig osäker. Har du något tips för hur jag ska veta att det är Signes?

 4. Jag blir lite frustrarad. Mina fynd görs i Småland men bredbandet är kvar i Hova. På fredag ska det bli ändring på det. Hoppas jag.
  Telia har lovat försöka.
  Jag gillar det blå italienska.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.