Bäsna ligger nästan i Gagnef

Där brukar Lions ha loppis emellanåt, dom annonserar när dom fått ihop så mycket att det knappt ryms i gamla Konsumlokalen som dom håller till i…nu i sommar/höst har det varit drag kan jag säga, ovanligt många gånger har det varit öppet och jag var där för andra gången idag…jag stod sist i den 15 meter långa kön när dom öppnade, jag hann precis fram…men av någon anledning verkar det inte ha spelat någon roll, jag tycker att jag fick ihop ganska mycket på 20 minuter 🙂

Iofs hade killen innan mig i kön köpt en massa grejer, varav en Stringhylla, för det gav han 250 kr tyckte jag mig höra…själv hamnade jag en bit under den nivån!

Nu kör jag bara en bildkavalkad och en snabblista, jag uppdaterar med info senare!

6 st assietter Coq, Gustavsberg
5 st assietter Astra, Gefle
1 st Astra gräddsnipa, Gefle
1 st låg vas Söholm, Danmark
1 st Rimini Blu Vas, Aldo londi, Italien
1 st liten blå Åseda-vas
1 st signerad Erik Höglund-vas
1 st Terma gryta, Gustavsberg
6 st mattallrikar och 4 st assietter, Emma, Gustavsberg
Summa: 200 pix och då fick jag med en racketbag att bära grejerna i 🙂

Jag ställde tillbaka en Gefle kaffeservis, ”Blåbär” (för mycket att släpa) och en tillbringare Rosenfält, Gustavsberg (den var skadad märkte jag i kassan…)

12 svar på ”Bäsna ligger nästan i Gagnef

 1. Meeen! Vad mycket "Emma" du hittar. Jag ströhittar bara… Och då förmodligen till betydligt häftigare priser än vad du får hosta upp! =)
  Tänkte på dig häromdagen när jag dukade med "jämnt" porslin till hela familjen. Sture är uppskattad och används mycket! =)

 2. Sussie: Dom är fina, jag lämnade ändå en större vas, den var så naggig att jag inte ville ha den… Jag har en hel låda nu med Rimini Blu och kopior som jag ska ta fram nån gång när dom får plats 🙂
  Helena: Visst har jag tur, men det har du med eftersom att jag köpte dem till er 🙂 Priset var en spottstyver, men en hade en ful nagg och två var lite naggade i fotringen, dock inget som syns. Jag tog dock alla eftersom det var 6 mattallrikar, dom är ovanliga tror jag bestämt!

 3. Aaaaaahhhh!!! Ibland önskar jag verkligen att jag bodde lite längre norrut. Där priserna är bättre, vädret bättre och avståndet till nordpolen lite mindre.. Ja älskar Emma-porslinet! Har en del själv men vill ha koppar – som går för alldeles för mycket pengar på Tradera och som inte finns någon annanstans. Ja är lite bitter. Men vad härligt med alla fynd! Efter en sån dag blir man nöjd! Men du. Vad ska du göra med allt? Min plan är att öppna café någon gång. Och där ska jag använda allt mitt porslin (c:

 4. Hade också velat gå på Bäsna-loppisen men kunde inte. Har nästan gruvat ihjäl mig för att vi missade den! 🙂 Fina fynd!

  (du har mejlat med min sambo Emil om udda koppar om du undar vad jag är för en)

 5. Hade också velat gå på Bäsna-loppisen men kunde inte. Har nästan gruvat ihjäl mig för att vi missade den! 🙂 Fina fynd!

  (du har mejlat med min sambo Emil om udda koppar om du undar vad jag är för en)

 6. Hade också velat gå på Bäsna-loppisen men kunde inte. Har nästan gruvat ihjäl mig för att vi missade den! 🙂 Fina fynd!

  (du har mejlat med min sambo Emil om udda koppar om du undar vad jag är för en)

 7. Vad kul att kunna plocka så mycket grejer för 200 pix. Här blir fynden mer och mer sällsynta tyvärr.

  Jag får väl flytta till dalarna. Det skulle vara härligt att bli en riktig kulla. Nu är jag ju bara rumpkulla, som den norbergare jag är.

 8. Inga problem Helena, det vore otroligt trevligt!

  Då ska vi väl ha röjt bort så att man kan ta sig fram här hemma med, köksrenoveringen ska ju fortsätta under hösten, men just nu finns det inte ens plats att lägga ut virket,,,

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.