Även textilier kan vara underbara!

När jag närmar mig slutet av månaden brukar ibland loppisbudgeten vara ganska snål, man brukar få anpassa inköpen efter plånboken. För det mesta alltså. Man köper småsaker om man köper nåt alls. För det mesta är det så, men inte alltid. Ibland anpassar sig fynden efter plånboken istället, som det gjorde idag.

Jag gick in på Röda Korset för att ta en titt, jag brukar nästan aldrig hitta något där, en gång av 20 kanske, men jag går in i alla fall, ibland har man ju tur. Det hade jag 🙂

2 gardinlängder 120 x 240 cm

Visserligen var det en del skador i tyget, åldersslitage, men i allmänhet var det välbehållet så jag tänkte faktiskt försöka fixa revorna och använda dem. För när hittar två så här långa färdiga 50-talsgardinlängder med ett så härligt motiv för en spottstyver? Svaret är förstås såna dagar när fynden anpassar sig efter plånboken 😉

16 svar på ”Även textilier kan vara underbara!

  1. Hjälp! Du satte mig på pottkanten. Har inte den blekaste aning hur jag gjorde. Syster hade precis lagt till knappen på sin blogg, så jag följde med av bara farten utan att befästa kunskapen.

    Så tyvärr kan jag inte i dagsläget hjälpa dig. Kan höra med systeryster om hon minns.

    Tills dess…

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.