Trevliga byten!

Idag var jag hos en vän och bytte grejer, vilket resulterade i ett flertal roliga saker!En ansenlig samling av grejer som hittat hem till mig, Gefle, Åseda och Gullaskruf!Vasen har nummer B5/697, formgiven av Bo Borgström.Även denna är formgiven av Bo Borgström, har nummer B5/90 för just denna höjden 220 mm.Alla mina gula Gullaskrufs-vaser av Arthur Percy! Serien med tre vaser till höger har nummer P551/21 och är nu komplett!Conga-serien har växt till 4 delar på kort tid, nu saknas inte många!

4 svar på ”Trevliga byten!

  1. Kanon! Jag letade lite i en PES-diskussion, där fanns ganska många modeller med, denna hade väl olika nummer för olika höjder? Just detta nummer passade bara på den som var 22 cm?

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.