Små, små samlingar som växer…

Trio av Hjördis Oldfors, den lilla vasen, det mellanstora fatet och det enfärgade stora fatet är nya
Vaser av Mari Simmulson för Gefle, föremålen till höger är nya
Kokos-serien av Hjördis Oldfors, vasen är ny
Negro av Ingrid Atterberg, det stora fatet är nytt
Toredador, M-serien av Lillemor Mannerheim för Gefle, vasen är ny

10 svar på ”Små, små samlingar som växer…

  1. Det är de tre blå modellerna av Mari vaserna som du har som jag saknar!!! Sen är den serien komplett för mig, så ser du dem så vet du var du skall vika 😉 Grejen är väll att jag grävde en grop för mig sjäv när du fick ta vasen i Manganiaglasyren för nu kommer du vilja ha alla själv!!!

  2. Vi får väl se, jag är inte säker på att alla finns i den glasyren, sen tror jag iofs att man ska ha tur om man hittar dem till rimliga priser, den största är nog inte så vanlig 🙂 Jag vet ju att du är ute efter dem också så jag ska hålla span. Att hitta alla är inget måste för mig så möjligheter finns alltid!

  3. ah, kokos har jag inte stött på så mycket men den kommer jag nog att spana efter, nu när jag sett alla de fina delarna!

  4. Den nya MS vasen i den blåa och svarta serien (den till höger) har jag också fast en blå. Den kan också bli byte om du vill ha den.

  5. Ja, Kokos är ju en av mina absoluta favoriter, svår att hitta till bra priser dock, speciellt de större vaserna/skålarna.

    Tingan: jag ska mäta…

    Re-Dizain: Ja de är fina, har bara svårt att bestämma mig för om jag ska samla på dem eller inte..vi får se hur prioriteringarna blir framöver!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.