Antikmässan – favoriten!

Min favoritmonter på mässan blev Monkan & P-A! Jag tänkte föreslå att jag skulle få ta med allt som det stod, alternativt bara flytta in en fåtölj, lite böcker och min stereo med jazz i högtalarna så hade jag ett perfekt vardagsrum…men jag höll mig 🙂Jag påpekade att detta var en av få montrar av intresse där jag verkligen kunde påstå att jag inte hade nåt av det som stod i hyllorna 😉

Jag suktade svårt efter den stora Negro golvvasen längst upp till höger, men 9500 kr var i drygaste laget 😀

7 svar på ”Antikmässan – favoriten!

  1. Kan verkligen förstå att du fastnade för denna monter 🙂

    Hade inte heller haft något emot att få flytta hem merparten av de vaserna till den egna samlingen! Även om jag kan pricka av några av dem i min befintliga samling!

  2. Hejsan! Du verkar ju ha rätt bra koll på din keramik/porslin så jag tänkte fråga två saker. de två "oxarna" jag skymtar längst upp till vänster å sista bilden. Vad kan värdet vara på tre stycken i olika storlekar i perfekt skick? Och servisen haiti av stig lindberg, finns det något intresse för den nu tror du?

    Underbar blogg du har! Mvh hanna

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.