Lite prylar från förra veckan

Det var en ganska skön vecka den som passerade, höstlov och tid för barnen är inte fy skam! Lite tid för loppis med kan tyckas..? Jodå, de stora fynden uteblev väl kanske, men det är alltid trevligt att åka runt och kolla! Ta-till-vara i Borlänge håller på att bygga om vilket var kul att se, inte så ofta något händer, men tydligen fick dom inte plats längre utan behövde minst ett rum till!

I söndags var jag på en mycket liten antikmässa i Säter, det enda som var stort var priserna…jag köpte i alla fall några prylar till okej pris, mer om detta i ett senare inlägg!

Här är fynden från höstlovsveckan i alla fall, utan inbördes ordning..

Bild 1: Några vaser, en grön ISI och de övriga okända. Salladsbestick och en bräda för att ställa rostat bröd, båda Karl Holmberg teak.

Bild 2: Några 1-kronas lockfynd och ett rött Rörstrandslock för 10 kr. Reservdelar är bra att ha!

Bild 3: Guzzini picknick-boll (nu tänker ni väl, ”men hade han inte redan en sån karln???”, och jo, det har jag faktiskt, denna var dock inte riktigt komplett, så priset var mycket bra, ska visa sedan vad som saknas!)

Bild 4: En Duett-juicepress Gustavsberg, Carl-Arne Breger, 3 st Teema kaffekoppar, en vit Röda Clara konservöppnare från Nilsjohan, en liten UE-smörskirare, Vicke Lindstrand, en Gullaskruf Reffla ljuslykta, en vas som jag tror är Åseda (den syns inte riktigt på bilden) och 4 st Gefle-mattallrikar. Summa på denna bild: 75 kr

1 svar på ”Lite prylar från förra veckan

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.