Glest mellan inläggen…

…vilket har sin förklaring i att min bärbara dator la av i helgen, den förbrukade i rask takt sina återstående liv och vägrar nu helt sonika att starta…jag tror inte det ska vara någon fara med innehållet, jag har två hårddiskar med spegling i den så även om en disk har lagt av så finns grejerna på den andra med. Jag misstänker att det är strömanslutningsdelen i datorn som lagt av, för när man ansluter laddaren piper den som ett gäng fågelungar och blinkar som besatt…suck…

Datorn är för gammal för att åtgärda, så det blir till att lägga undan pengar till en ny och så får vi se hur länge det dröjer innan jag kan få över info till en ny dator…

Under tiden som detta pågår, vilket i alla fall blir minst en månad, så lär det bli lite sporadiskt med uppdateringarna på bloggen. Jag ska försöka skriva lite på den andra hemdatorn och ladda upp, men vi är många som slåss om datortiden där 🙂

Nåja, jag har i alla fall inte gjort så mycket fynd under de lediga dagarna, istället sålde jag lite grejer helt spontant på en bakluckeloppis i Grycksbo igår, ingen större succé rent ekonomiskt, men jag blev av med två lådor med saker i alla fall…få säljare, relativt få besökare, eller kanske jag ska säga få besökare som köpte något trots rena reapriserna 🙂 Fel marknad som vanligt med andra ord…


Snygg tumme by the way, såg den inte när jag laddade upp bilden från mobilkameran på Facebook…hehehe…


Några besökare, få säljare…


Besök av ånglok från Falun, två vändor hann dom med under tiden bakluckan pågick…har åkt tåget tidigare, rätt häftigt faktiskt!

Själv köpte jag en vas för 3 kr, vilket blir veckans fynd så långt då!

3 svar på ”Glest mellan inläggen…

  1. Min är knallorange, men jag har sett liknande med Alsterfors-attribuering och även varianter gjorda av Bertil Vallien för Åfors…Jag tror att din etikett visar på försäljningsstället. Tror denna kommer från Alsterfors.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.