Frufällan och Gnosjö är bra ställen att fynda på!

Jag och familjen var ju på semester i Småland nyligen, en trevlig resa med extremt bra väder tack och lov, endast en dag med lite regn!

Jag besökte inte så jättemånga loppisar eftersom famljen ju inte är lika road som jag av loppandet, men jag tycker nog att det var roliga ställen och jag hittade en hel del kul!

Egentligen första ställen vi stoppade på på väg till Småland var Frufällan utanför Borås. Där finns en jättetrevlig stor loppis i en gammal butik med påbyggnader, folk kan hyra plats och just nu var det ca 80 st som sålde grejer. Jag tror att detta är ett ställe där man kan fynda om man besöker det ofta just med tanken på att det var så pass stort, två våningar.

Jag hittade denna fina Gullaskrufsvas, en ny storlek som jag saknade i denna modellen och färgen! 60 kr är okej tycker jag! Barnen köpte varsin Tamagotchi och frun en ny stickkorg av en fin gammal modell!

När vi kom till Småland tog vi oplanerat in på vandrarhem i Gnosjö, vilket visade sig vara perfekt, gratis simhallsbesök, nära till första resmålet High Chaparral och skulle det visa sig till en trevlig loppis som jag fick tips på av Form55. ”Gnosjö Hjälper” heter butiken, hela tre våningar och riktigt fyndläge skulle jag säga! I alla fall var det mitt intryck efter att ha handlat friskt där. Jag kollade aldrig på möbler med tanke på utrymmet i bilen, men enligt frun fanns det mycket trevligt till bra priser!

Den dyraste prylen jag köpte kostade 25 kr, det var Gullaskrufsvasen nedan 🙂


Gullaskruf, Percy


Stavanger flint


Lyktor från Skruf


Pärlan x 2 från Reijmyre


Gullaskruf ISI-kub


Okänd paprika i glas


Gabriel-elefant

Förutom de grejer jag fotat så hittade barnen även billiga gosedjur, keramikugglor, spargrisar och kläder 🙂

3 svar på ”Frufällan och Gnosjö är bra ställen att fynda på!

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.