Årets första!

Det har varit stiltje på loppisfronten under stora delar av julledigheten, många ”lediga” dagar som istället fyllts med kvalitetstid med familjen och huset 🙂

När man står där och bryter upp golv och funderar på om det någonsin kommer att bli bra i det nya köket, ja då är det extra skoj att få ett paket med fina grejer, eller vad säger ni? 🙂

Fynd_2013_01_red
Jag blev erbjuden att köpa dessa genom kontakter på Facebook, slog till direkt såklart!

Furuviksfat_red
När jag såg detta fat blev jag glad, visste inte att det fanns såna ovala varianter i denna dekoren, ofta ser man dem ju med Pigg-dekoren eller andra mer eller mindre kända varianter, men inte med Furuvik.

Mambokartong1_red
Fantastiskt snygg kartong, med några glas som passar i, har en bunt sen tidigare så röret blev mer än fullt! En liten grej var dock lustig, jag trodde ju de största glasen hette Mambo och de glas som passar i detta rör (storleken mindre) hette Samba, men nu fick jag plötsligt två glas utan namn…mina näst största är ju Mambo!

Mambokartong2_2

6 svar på ”Årets första!

    • Lustigt, jag har ganska många såna Reijmyre, de som passar i detta rör är dricksglas, sen har jag några som är större och många som är mindre, de som heter Samba. Tror inte jag har lyckats få tag på de minsta som heter Raspa, eller så är det så att de är nästan lika stora som Samba…i en snarlik modell.

      Jag gav lite mer för röret + de tre glasen som hörde till, fick också med några Samba-glas på köpet, men jag har ju hittar de flesta nästan gratis så det spelar ingen roll, det var mest förpackningen jag var ute efter 🙂

  1. Vilken snygg förpackning, det är inte ofta man finner förpackningarna till prylarna och finns dom så brukar dom vara slitna.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.