På retrofronten litet nytt…

Det är stiltje hos Porslinsbloggen, jobbar för fullt, dåligt med fynd på loppisarna och liten inspiration till nya inlägg för tillfället gör att det ekar tomt i bloggen. Bara för det så tänkte jag att jag skulle ladda upp en bild på två saker som ni inte sett tidigare, en mycket snygg rottingpall från 50-talet och en Philips radio som jag köpte förra veckan!

Pall_radio2

Pallen kostade 40 spänn, ett fynd, den är härlig att sitta på, dessutom går det att använda den som sidobord 🙂

Philips-radion har jag inte hunnit testa, den går bara på batteri och jag har glömt att köpa tyvärr…ska nog bygga om den och löda på en 6-voltsadapter för att slippa bängla med batterier om den funkar som den ska!

4 svar på ”På retrofronten litet nytt…

  1. Häpp, fyndade 2 st rottingpallar som ovan, en med ikealappen kvar under och en med träpluggar som skruv för 100:- för båda.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.