Alexander Lucas-tur…

Kanske jag blir tjatig nu när jag pratar om det, men idag hände det igen…

Jag stod i kassan på Myrorna och hade handlat ett UE-fat och två multipotskålar av Signe Persson-Melin och när jag precis betalat lutar jag mig framåt över disken och ser den…den hade inte ens kommit ut i butiken, en sån fantastisk stålpall, ni vet, mormorspall, farmorspall eller vad man nu kan tänkas kalla den. Jag letade i många år efter en sån, nu efter ett lyckat år på den fronten har jag tre stycken här hemma :-)) Edit: Ny nformation gör det gällande att pallen kommer från ett företag som heter AB Lindqvist. Vet inget om dem, men ska forska lite!

Jag gav 75 kr, inte helt fel skulle jag säga 🙂

Tjingeling!

4 svar på ”Alexander Lucas-tur…

  1. Ja vad ska man ha alla grejer till? Man kan liksom inte nöja sig med en. Man kanske skulle skriva "en samlares momoarer? Räta ut några frågetecken. Problemet är bara att jag inte har en susning om varför jag samlar "fler av varje sort"

    Nån dag när jag har lite att skriva om ska jag göra en dublettkavalkad. Det kan bli kul.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.