Kvalitetsfynd!

Jag tyckte jag hade en riktigt bra vecka fram till idag, men dagens fynd var ju osannolikt bra!En stor KÅBE-kruka av Kjell Blomberg bytte jag till migEn bild på båda krukorna, den mindre inköptes för en femma tidigare i år!Ännu ett byte, en stor fin UE-skål i perfekt skick, modellen är Trio nr 5017, men dekoren lite ovanligare än Trio/Bengali.3 st okända glas, eller om det är vaser, fina är dom i alla fall! Ska leta efter mer info! Uppdaterad info: Detta är glas från Holmegaard, serien heter ”Princess” Tack Helle och Kerstin för informationen!En Gefle-vas, modell IZ med dekoren Celadon. Tyvärr naggad i foten, men den blev billig kan jag säga 🙂Ännu en liten M-vas, M29, av Lillemor Mannerheim, glasyren lite annorlunda!En mellanstor Entréskål, nr 14, av Carl Harry Stålhane för Rörstrand, har en lika stor fast gul sedan tidigare!Ett ovanligt grönt litet Entré-fat av Carl Harry Stålhane för Rörstrand och 8 st Gense Piruett vickningsgafflar!

Ja, vad säger man, även jag blir förvånad ibland, utöver bytena gav jag 150 kr för rubbet!


5 svar på ”Kvalitetsfynd!

  1. Försöker 3:e gång att lämna kommentar, mitt google konto krånglar..
    Underbara fynd och jättekul att du fått en till kruka i samlingen:)

  2. Har fått lite prestationsångest efter dina fyndrapporter så jag väntar med att lägga upp mina helgfynd till imorgon. 😉 Entré i grönt är så snyggt!! Jag hittar bara delar i grått men de är rätt trista tycker jag.

Skriv gärna en rad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.